NjoftimetLajmetHummingbot Marketing Bots Tani të disponueshme për ProBit Global

Hummingbot Marketing Bots Tani të disponueshme për ProBit Global

Published date: 9 mars 2021 në 06:56 (UTC+0)

hummingbot_en_210308.png

ProBit Global është i emocionuar të njoftojë një integrim të suksesshëm me Hummingbot!

Tani mund të tregtoni algoritmikisht nëpërmjet Hummingbot për të konfiguruar robotë të automatizuar dhe plotësisht të personalizueshëm për krijimin e tregut, thjesht duke shtuar çelësat tuaj ProBit Global API në Hummingbot.

🔹 Çfarë është Marketingu dhe Si të Përfitoni?

Krijimi i tregut është vendosja strategjike e urdhrave të ofertës dhe kërkesës në një treg specifik në një përpjekje për të kapitalizuar diferencën ose diferencën e çmimit midis urdhrave të ofertës dhe kërkesës aktuale. Hummingbot gjithashtu ju lejon të përfitoni nëpërmjet arbitrazhit midis ProBit dhe një shkëmbimi tjetër.

🔹 Çfarë është Hummingbot dhe përfitimet e tij

Hummingbot është një softuer me burim të hapur që i mundëson kujtdo që të automatizojë shërbimet e krijimit të tregut nëpërmjet softuerit kompjuterik në cilindo nga 1000 tregjet e disponueshme në ProBit Global, duke e bërë më të lehtë se kurrë maksimizimin e përfitimeve tuaja nga përhapjet e ndryshme në treg.

Duke përdorur Hummingbot, përdoruesit mund të përdorin një opsion ndër-prodhues tregu duke vendosur një porosi blerjeje në një shkëmbim, ndërsa njëkohësisht vendosin një urdhër shitje me një çmim më të lartë në një shkëmbim tjetër për të ngritur në mënyrë efektive një sistem arbitrazhi të automatizuar në shkëmbime të shumta.

Shërbimi synon të ulë pengesën e hyrjes për tregtarët më të rinj dhe mundëson konfigurimin e robotëve të tregtimit me porosi pas konfigurimeve të thjeshta. Kjo rrit më tej potencialin për tregtarët për të kapur vlerë nga tregjet e paqëndrueshme të kriptove pa gjurmuar ose zëvendësuar manualisht porositë, si dhe duke siguruar nxitës të integruar të menaxhimit të rrezikut, siç është funksioni kill-switch.

👉 Këshillë: Provoni modalitetin e tregtimit në letër për të simuluar një robot tregtar me një bilanc të ngarkuar paraprakisht për të testuar strategji të ndryshme dhe për të parë nga dora e parë se si ekzekutohen ato.

🔹 Si të konfiguroni Algo-Trading në Hummingbot

Ju lutemi referojuni këtu se si të merrni konfigurimin tuaj të tregtimit Hummingbot.

*Mohimi i përgjegjësisë: ProBit Gobal nuk miraton dhe nuk do të mbajë përgjegjësi për përdorimin e platformës dhe çdo humbje financiare që rezulton, nëse ka. Bëni kërkimin tuaj mbi veçoritë e sigurisë së Hummingbot dhe reputacionin e tyre si kompani përpara se të vazhdoni. Hummingbot nuk është në pronësi, ose një filial i ProBit Global. Të dyja kompanitë nuk janë të lidhura në asnjë mënyrë.

Sa më sipër nuk duhet të përbëjë këshilla financiare.